Gintaro rūgštis

Mūsų įmonė UAB „Svaros sprendimas“ siūlo jums ir jūsų verslui tokį produktą kaip gintaro rūgštis iš Baltijos gintaro. INCI Name - Succinic Acid. Tai unikali ir gryna iškastinė natūrali žaliava, naudojama kosmetikos, odos priežiūros, aromaterapijos, veido masažo gamyboje

Charakteristika

  • Veikia kaip antioksidantas

  • Valo odą

  • Kovoja su smulkiomis raukšlėmis

  • Stimuliuoja kraujotaką

  • Kovoja su spuogais

  • Atjaunina veidą

  • Šviesina odos toną

Efektai

SUCCINIC ACID PHOTO.jpg
  • Stimuliuoja energijos gamybą ląstelėse

  • Atjaunina ląsteles ir lėtina ląstelių senėjimą

  • Slopina bakterijų ir grybelių augimą

  • Pagerina ląstelių gebėjimą įsisavinti deguonį

  • Neutralizuoja laisvuosius radikalus

  • Nesukelia atstūmimo ir priklausomybės