Gintaro aliejus

 

INCI Name - Amber Extract

Mūsų įmonė UAB „Švaros sprendimas“ jums ir jūsų verslui siūlo tokį natūralų produktą kaip gintaro aliejus iš Baltijos gintaro. Šis produktas nepriklauso augaliniams aliejams, tačiau jo cheminės savybės yra panašios į eterinius aliejus. Gintaro aliejus gali būti naudojamas terapinėje medicinoje, aromaterapijoje, veterinarijoje arba kaip odos priežiūros priemonė. Gintaro aliejus, gautas iš natūralaus Baltijos gintaro, yra aplinkai nekenksmingas, sveikas ingredientas, turintis ypač įdomių pranašumų gaminant asmens priežiūros produktus ir vaistus.

Savybės

Sudėtis

  • Antivirusinis

  • Antiseptikas

  • Antimikrobinis

  • Žaizdų gijimas

  • Antioksidantas

  • Jauninantis ir regeneruojantis

  • Skausmą malšinantis ir šildantis

AMBER OIL_edited.jpg
  • Gintaro aliejaus sudėtyje nėra riebalų rūgščių junginių

  •  Ypač didelė natūralių terpenų ir terpenoidų koncentracija