Gintaro rūgštis

INCI Name - Succinic Acid.

Mūsų įmonė UAB „Švaros sprendimas“ siūlo jums ir jūsų verslui tokį produktą kaip gintaro rūgštis iš Baltijos gintaro!  Gintaro rūgšties druskos  vadinami „sukcinatais“, iš lotyniško žodžio succinum – gintaras.

Tai visiškai nekenksminga medžiaga, turinti ypatingai naudingų  gydomųjų ir kosmetinių savybių. Gintaro rūgštį naudoja gaminant vaistus ir maisto papildus tablečių, kapsulių, injekcijų pavidalu. Pastaruoju metų kosmetikos pramonė pradėjo domėtis šią rūgštimi ir naudoti ją veido priežiūros priemonių gamyboje dėl jos priešuždiegiminių ir anti-age savybių.

Efektai

Charakteristika

  • Veikia kaip antioksidantas

  • Valo odą

  • Kovoja su smulkiomis raukšlėmis

  • Stimuliuoja kraujotaką

  • Kovoja su spuogais

  • Atjaunina veido odą

  • Šviesina odos toną

SUCCINIC ACID PHOTO.jpg
  • Stimuliuoja energijos gamybą ląstelėse

  • Atjaunina ląsteles ir lėtina ląstelių senėjimą

  • Slopina bakterijų ir grybelių augimą

  • Pagerina ląstelių gebėjimą įsisavinti deguonį

  • Neutralizuoja laisvuosius radikalus

  • Nesukelia alergijos